Stationsstraat 18, Weert Dinsdag t/m Zondag 10:00 – 20:30 0495 548 925

Kerstmenu

Kerstmenu 2018

Rosbief van hert, pommes soufflé met hazelnoot crème gepofte rode ui, Weerter brokkelkaas, croutons, rucola, paddestoelen gestoofd in balsamico, salade van witlof en appel en papier van gerookte rode biet.

Of

Sous vide gegaarde zalm met zoetzure groenten, hollandse garnaaltjes, citrus fruit, granaatappel, crème van nori vellen, espuma van rode curry en een kletskop van sesam en sambal.

Of

Vegetarische geitenkaas loempia op een carpaccio van geroosterde rode biet en pompoen geserveerd met een rucola salade, noten, grove croutons, pecorino romano en vijgencompote.

*****

Soep van pompoen uit eigen tuin met een crostini, schuim van gerookt spek, crème van eekhoorntjesbrood.

 Of

Wildbouillon uitgeserveerd over fijne groenten met paddenstoelen, verse kruiden en een siroop van rode port.

*****

Duo van hertenrugfilet en procureur van wildzwijn met winterse groenten, rouleau van zuurkool, rozijnen en katenspek geserveerd met een jus van rode port.

Of

Zwarte heilbotfilet met crème fraiche, Parmezaanse kaas en pesto geserveerd met hollandaise schuim, ratatouille groenten en  gepofte cherrytomaat.

Of

Waardvarken medaillons met een romige saus van eekhoorntjesbrood, winterse groenten en een crème van pompoen.

Of

Vegetarische orzo met truffel, kwartel ei, paddenstoelen, gegrilde  pompoen, gekonfijte cherry tomaat getopt met rucola en kroketje van Parmezaan.

*****

Grand dessert van verschillende lekkernijen.

Of

Kaasplateau met garnituren.

Prijs € 39,50 p.p.

Heeft u een allergie? Laat het ons weten.

Gelieve de keuzes minimaal 2 weken voor kerst door te geven.